Taoism - Filozofie şi practică


POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Societatea de taoism Calea vidulului perfect se angajează să asigure confidenţialitatea datelor personale ale clienţilor săi (cursanţi, cumpărători de la librăria online etc.). Aceste date nu sînt  înstrăinate sau cedate altor firme sub nici un pretext, fără excepţie.

Politica privind informaţiile colectate de Calea vidului perfect.
Informaţiile personale (date personale, localizare, carte de credit etc.) obţinute prin înscrierea la cursurile de taoism sau cumpărături online sînt parţial colectate de Calea vidului perfect astfel:

    1. Plăţile cu carte de credit sau Paypal se efectuează prin firme terţe iar informaţiile solicitate pentru completarea formularelor sînt stocate şi securizate exclusiv de aceste firme.

    2. Informaţiile personale (nume, adresa email, locaţie) colectate de Calea vidului perfect pentru înregistrarea cursanţilor sau expedierea coletelor sînt stocate în baze de date securizate şi sînt utilizate numai în scopul în care au fost colectate: expedierea coletelor, a cursurilor prin email, a materialelor legate de cursuri şi a eventualelor actualizări (newsletter).

    3. Calea vidului perfect nu colectează date legate de mijloacele de plată online

În cazul în care constataţi nereguli sau aveţi sesizări de făcut vă rugăm să expediaţi un email la adresa contact@taoismonline.org în care să explicaţi pe larg despre problema semnalată.

Detalii de contact aici.

Calea vidului perfect crede în dreptul la confidenţialitate al clienţilor săi şi procedează în consecinţă pentru asigurarea acestui drept.

 


© AROPA, 2016.

sigla