Cursuri online de taoism


Învăţămîntul online - predarea prin email

Despre învăţămîntul online - e-learning - nu mai este nevoie să scriem aici: el a devenit familiar tuturor utilizatorilor de Internet. Vom adăuga numai cîteva note despre cursurile noastre.

Cursurile noastre de taoism sînt expediate prin email şi de aceea trebuie să explicăm care sînt avantajele acestui mod de predare.

    1. Primul avantaj este accesibilitatea. Oricine are un cont de email pe care îl accesează zilnic. Nu e o filozofie să creezi un asemenea cont şi să îl verifici zi de zi. Cursurile noastre sînt expediate sub formă de lecţii pe adresa ta de email la un interval de timp variabil (de obicei 2 zile). Astfel, ai ocazia să studiezi în voie, 24/7/12, chiar şi offline, fără a trebui să te loghezi pe website-uri cu proceduri complicate şi să petreci ore pe Internet, la date dinainte stabilite.

    2. Un alt avantaj este discreţia. Atunci cînd te înscrii la cursurile noastre nu îţi solicităm date amănunţite despre tine, aşa cum se întîmplă pe alte site-uri. Singura informaţie necesară este adresa ta de email la care îţi vom expedia lecţiile. Deci, nimic care să îţi încalce dreptul la confidenţialitate.

    3. Al avantaj este costurile reduse . Accesul la contul tău de email nu este costisitor. Prezenţa ta online nu este necesară un timp prelungit şi de aici reducerea substanţială a costurilor (în cazul conexiunilor prin dial-up sau cu trafic limitat, mobil sau tablete).

    4. Accesul la resursele cursurilor este nelimitat. În cursurile predate pe alte site-uri resursele sunt accesibile numai pe perioada desfăşurării cursurilor. La noi situaţia se schimbă. Resursele şi lecturile suplimentare pot fi accesate oricînd, chiar şi după încheierea cursurilor. De asemenea, lecţiile predate sînt accesibile oricînd, la orice dată, astfel încît dacă s-au deteriorat pe dispozitivul tău mobil, tabletă sau PC, sau s-au pierdut, le poţi recupera uşor.

    5. Cursurile noastre sînt permanent actualizate. Actualizările îţi sunt expediate gratuit prin email fără a necesita nici o înregistrare sau costuri suplimentare.

© Calea vidului perfect, 2014.