Taoism > Cursuri online

- - Cursuri

- - Home

- - Taoism
- -
Izvoare
- -
Maeştrii
- -
Hui Neng

- -  Tao
- - 
Yin-Yang
- - 
Vidul
- - 
Nonacţiunea
- - 
Meditaţia
- - 
Articole

- - Newsletter
Fii la curent cu noutăţile care te interesează.

Iniţiere în Taoism - Nivelul 1

  CE ESTE TAOISMUL
Curs online format din 10 lecţii + bonus

Descrierea cursului

Hui Neng - fotoAcesta este modulul 1 al cursului de iniţiere în taoism format din 3 module. Acest modul este dedicat explicării conceptelor de bază ca, de pildă: Tao, yin-yang, nonacţiunea, vidul etc. (vezi sumarul).

Informaţiile prezentate în acest curs sînt extrase din operele clasice ale maeştrilor taoişti. Un mare accent este pus desigur pe Lao Tzu şi a sa Tao Te Ching.

Modulul este conceput ca să se adreseze începătorilor, deci persoanelor care nu au o viziune clară asupra ce este taoismul, actualitatea lui şi utilitatea lui ca formă de experienţă a vieţii de zi cu zi.

Modulul poate fi comandat individual deşi este indicat să fie luat împreună cu celelalte două care se ocupă de teme asociate - practica I Ching şi Meditaţia.

Sumarul lecţiilor

1. Ce este taoismul?
2. Despre adaptare şi natură (tendinţele naturale)
3. Izvoarele taoismului
4. Maeştrii taoismului
5. Ce este tao?
6. Despre yin şi yang
7. Nonacţiunea (wu-wei)
8. Ce este vidul (wu)
9. Lao Tzu şi ascetismul
10. Meditaţia în taoism

Bonus: Dacă iei acest curs primeşti gratuit articolul Alan Watts şi taoismul ca şi dicţionarul de taoism, unic în mediul online (ambele PDF).

Test de autoevaluare

La încheierea acestui modul poţi lua testul online de auto-evaluare (facultativ).

Acces şi predare

Lecţiile sînt expediate prin email cu o frecvenţă de o lecţie la fiecare două zile. Pot fi citite pe PC sau dispozitive mobile - telefoane mobile, tablete - sau pot fi printate pe hîrtie. Materialele PDF sînt citibile în aplicaţiile compatibile cu acest format.

Preţ: 65 lei

Plata prin mandat poştal sau ordin de plată pe adresa Asociaţia română pentru promovarea psihanalizei,
OP 61 - CP 91, Bucureşti, sector 4.
Cont IBAN: RO03BPOS85006945628RON01
Bancpost, Libertăţii, Bucureşti.

Înscriere

Trimite-ne la contact@taoismonline.org adresa ta de email la care vrei să primeşti lecţiile. Cursul porneşte din momentul confirmării plăţii. Dacă doreşti să începi mai repede, expediază şi copia scanată după chitanţă.

--

AJUTOR! Pentru a obţine mai multe amănunte despre cursurile noastre de taoism dă click aici sau scrie-ne pe adresa de mai sus.

Înscriere

Trimite-ne la contact@taoismonline.org adresa ta de email la care vrei să primeşti lecţiile. Cursul porneşte din momentul confirmării plăţii. Dacă doreşti să începi mai repede expediază şi copia după chitanţa de plată.

--

AJUTOR! Pentru a obţine mai multe amănunte despre cursurile noastre de taoism dă click aici sau scrie-ne pe adresa contact@taoismonline.org.


Condiţii de utilizare | Politica de returnare | Politica de confidenţialitate | Contact

Copyright, 2017, Calea vidului perfect. Toate drepturile rezervate.

logo