Taoism - Filozofie şi practică


POLITICA DE RETURNARE

Societatea de taoism Calea vidului perfect oferă spre vînzare produse tangibile şi electronice şi prin urmare aplică următoarea politică de returnare a produselor cumpărate:

Publicaţii tipărite

- În cazul publicaţiilor tipărite (bunuri tangibile) returnarea se poate efectua în maximum15 de zile de la data cumpărării. Produsul/produsele cumpărate se va/vor returna obligatoriu pe adresa societăţii OP 61 - CP 91, Bucureşti, sector 4, în ambalajul original, sigilat. Plata expediţiei revine cumpărătorului:

- Suma plătită la achiziţionarea produsului/produselor, mai puţin costurile de expediţie poştală (dacă e cazul), se va restitui în maximum 30 de zile de la returnarea produsului/produselor şi numai dacă returnarea a respectat condiţiile specificate mai sus.

- Cererea de restituire va fi expediată pe adresa contact@taoismonline.org.

Cursuri şi servicii online

- Întrucît cursurile prin email sînt produse electronice, ele nu pot fi returnate vînzătorului sau proprietarului, în speţă Calea vidului perfect. De aceea, plăţile efectuate pentru achiziţionarea lor (fizic sau online) nu se restituite. Acest lucru este valabil şi în cazul serviciilor online.

- Totuşi, la solicitarea cumpărătorului şi cu acordul vînzătorului, există posibilitatea schimbării produselor cumpărate cu altele.

    - Schimbarea produselor poate fi solicitată în maximum 48 de ore de la începerea cursului cumpărat - mai precis, după expedierea primei lecţii din curs.

    - Solicitarea de înlocuire va fi trimisă prin email la adresa contact@taoismonline.org.

    - În cazul în care solicitarea de înlocuire nu este admisă de vînzător, se va continua expedierea lecţiilor cursului cumpărat.

- Restituirea sumei achitate pentru un produs digital se face numai dacă produsul comandat şi cel primit nu sînt identice.

- Cererea de restituire va fi expediată pe adresa contact@taoismonline.org în maximum 24 de ore de la recepţionarea mesajului iniţial.*

- Restituirea sumei achitate - în cazul respectării condiţiilor de mai sus - se va efectua în maximum 30 zile de la primirea cererii de restituire.

- Nerespectarea perioadei de returnare specificată mai sus duce la anularea procedurii.

Contact

Pentru mai multe informaţii legate de politica de returnare, expediaţi-ne un email pe adresa contact@taoismonline.org.

Detalii de contact aici.

--
* Mesajul iniţial sau de bun venit este primul mesaj expediat cumpărătorului după confirmarea plăţii şi începerea cursului.


© Calea vidului perfect, 2016.

sigla